Kate Voegele

Ibland, det händer alldeles för sällan numera, när jag lyssnar på musik hör jag något som jag inte hört förr. Det kan vara en artist som jag hört talats om många gånger men aldrig själv givit en chans. Jag minns när det hände senast, det var innan jul och jag var hemma i mammas kök. Radion stod på, som alltid. En sång spelades och jag kunde inte sluta sjunga med i covern av Umbrella. Efter att ha studsat runt i en minut kom jag på mig själv ståendes med tanken ”Oh God! Gillar jag Brolle?!”, för ja, jag tyckte det lät som om det var Brolle som sjöng. Och jag vill inte gilla Brolle, men nu verkade det ju som att jag gjorde det ändå. Glad blev jag när det uppdagades att så inte var fallet och vid det här laget vet nog de flesta att gruppen heter The Baseballs. Deras skiva nöttes dagligen i flera veckors tid.

Igår hände det igen. Nu var jag uppe hos mig och ja vad jag nu höll på med minns jag inte, men jag var iallafall tvungen att gå till datorn för att se vad som spelades. Det visade sig vara Kate Voegele som äntligen hade fått en chans efter att ha dammat i datorn sedan november. Mycket bra, påminner mycket om hon .. vad hette hon .. som sjöng om 10 000 miles och i musikvideon spelade på ett piano som stod på en släp?

Nåja. I like a lot!

Annonser
Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kate Voegele

  1. Camilla skriver:

    Det är inte 1000 miles med Vanessa Carlton som möjligtvis menar?
    Känner innerligt igen Kate…var hon inte med i One Three Hill?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s