Skrivarlust och hägring stor

Jaha. Så kunde jag inte låta bli att börja peta lite här, kommentera lite där. Och då är det kört. Jag kan inte sluta. Eller, jag vill inte sluta. Men jag måste väl, ”för det är ju en dag i morgon också”. Och då ska jag göra palt. Och städa. Och tvätta. Och plugga. Men det är ju en dag efter i morgon också, som tur är.

Det här inlägget postades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skrivarlust och hägring stor

  1. Christina skriver:

    Vilken trevlig blogg! Kul att ha hittat hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s