Förväntan

Jag har ”Just kids” av Patti Smith ståendes här i bokhyllan. Den ropar på mig. Jo, det är sant. Ibland hör jag ”läs mig, läs mig!” Nej okej då. Jag överdrev, men har ni någon gång hållit en bok i handen och bara känt att det här är en riktigt bra bok? Så känner jag med ”Just kids”. Bara omslaget inrymmer så mycket känsla att det gör mig smått nervös för att inlagan omöjligt kan leva upp till det.

Det här inlägget postades i Läsande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Förväntan

  1. Jenny skriver:

    O ja! Det finns alltid några böcker i bokhyllan som jag håller lite extra på. Tänk paniken om man plötsligt inte har något att läsa!

  2. Boktokig skriver:

    Jodå, så har jag känt!

    Jo, det finns verkligen många bra böcker. Svårt att hinna med dem alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s