Daggdroppsdricka

Jag har nu läst ut ”Agnes hjärta Edward”. Recension kommer imorgon.

Jag har öppnat upp ”Nu får det banne mig vara nog! – Arga brev till radionämnden” och den fascinerar mig redan, på många sätt. Eller om det är människor som fascinerar mig, mycket möjligt att det är så landet ligger.

Snubblade hur som helst över ordet ”daggdroppsdricka” och kunde genast konstatera att den infaller under kategorin favoritord. Vilket härligt ord. Jag har faktiskt suttit i min röda soffa och upprepade gånger sagt det högt för mig själv.

Daggdroppsdricka.

Detta inlägg publicerades i Läsande, Språk. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Daggdroppsdricka

  1. var det i Tingeling eller?

  2. TinaO skriver:

    syltsocker

    smaka på det ordet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s