Det här med souvernirer

Givetvis handlade jag ett par grejer i Helsingör. Turistvärdet på dem kan ju dock diskuteras, eller (wannabe)post-its och ett gigantiskt sudd från skrotbutiken Tiger kanske inte är så dumt? Trots att samtliga prylar antagligen går att finna på flera håll här i Malmö?

Well well. Mina vänner tycker jag är lite smått besatt av saker som är oproportionerligt stora, men det är jag ju. Det är ju jätteroligt! Här ses mitt nyinköpta sudd tillsammans med den väl använda korrekturpennan.

Tur jag aldrig gör några stora misstag så suddet lär ju bli så gammalt att det får antikvärde … hrm …

Detta inlägg publicerades i Privat, Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s