Slutet är nära

Jag sa till mig själv att manuset skulle vara färdigt i början av juni och början av juni startar imorgon. Men jag ger mig själv en vecka. Nästa måndag ska det postas.

Just nu redigerar jag den sista delen som jag ännu inte skrivit ut, eftersom den är lite väl ofärdig. Jag är nu på sida 6/52, och när de är redigerade kommer de också att skrivas ut. Därefter ska manuset läsas igenom en sista gång och sista ändringarna placeras ut. Vilket kommer att vara nog så många.

Tillbaka till sida 6.

http://www.facebook.com/bokenomkarlek

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s