Kalla mig inte ohyra

Jag skrev en hemsk recension för ett par dagar sedan men väntar fortfarande på rätt tillfälle på att lägga ut den. Dagen innan midsommar är inte rätt dag. Inte midsommarafton heller. Eller midsommardagen. Möjligen söndag. Inte måndag för då brukar folk vara tillräckligt sura och det vill jag inte uppmuntra. Inte tisdag heller för tisdagar älskar jag. Onsdagar är ju mitt i veckan så det går inte. Torsdag är dagen innan helgen börjar så den vill jag inte smutsa ner. Nästa fredag kanske. Om det inte blir på söndag.

Vilken lång utläggning för en nästintill obefintlig tanke.

Trevlig midsommar till er alla läslusar, bokmalar. Nej stopp. Nu när jag precis skrivit det där kan jag inte låta bli att fråga varför bokälskare tenderar att få namn som relaterar till OHYRA?! Lusar och malar. Inte bra. Måste komma på ett nytt ord. Ska fundera under helgen.

Trevlig midsommar igen!!

”The distance between insanity and genius is measured only by success.”
B.Feirstein

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kalla mig inte ohyra

  1. Annika skriver:

    Ny blir jag oerhört nyfiken på vilken bok du har recenserat och vad du kan ha skrivit som är så hemskt … Hoppas att du tar mod till dig … väldigt snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s