Keplers senaste

”Paganinikontraktet” har suttit fastklistrat på Adlibris förstasida i flera veckor nu. Det hjälps inte, men så snart jag hör Paganini blir jag hungrig. Det låter som en pizza. Eller nån sorts italiensk smörgås. Alltså jag skojar inte. Jag måste gå hem till mamma och pappa och äta nu. Så hungrig blir jag.

Det här inlägget postades i Läsande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Keplers senaste

  1. Uppbokad skriver:

    Haha! Jag som är musiker tänker förstås bara på fioler och galet svåra etyder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s