Up to date

Igår uppdaterade jag Lästa böcker 2010, På G, samt la till den nya fliken Vill läsa. Under den skriver jag in böcker som jag vill läsa men inte har. Ni är även välkomna att skriva upp era egna boktips där. Jag har en tendens att skriva upp boktips som jag sedan tappar bort. Står de här på bloggen går inte det 🙂 Internet, 2000-talets svar på att hugga i sten va …

Fredagen den trettonde. Jag utmanar butikerna och banken med en shoppingrunda. Om det blir dyrt vet vi ju alla vems fel det är.

Det här inlägget postades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s