Vinnare dag 1

Det föll sig så att den första vinnaren även var den som anmälde sig först till tävlingen, nämligen Anneli. Och hon ska läsa ”Världens dåligaste språk” av Fredrik Lindström. Eller, ska och ska … 🙂

Här är Annelis svar:

1. Vilken är den bästa boken du någonsin läst?

Patient 67 – Dennis Lehane

2. Vilken bok har gjort dig förbannad?

En tillräckligt vacker dag för att dö – Jeanette Lindblad

3. Vilken bok har fått dig att skratta som mest?

Jag vet att jag har skrattat väldigt mycket åt en bok som jag inte minns namnet på, men senast är det Bitterfittan av Maria Sveland.

4. Vilken bok har fått dig att gråta så du nästan drunknat?

Det var nog Twilight-böckerna. Andra eller/och tredje.

5. Vilken bok orkade du inte läsa färdigt?

Liftarens guide till galaxen – Douglas Adams


(Och slutligen en lite annan typ av fråga)
6. Vad tycker du kan förbättras med min blogg?

Jag kollade igenom din blogg lite mer än vad jag brukar för att komma på nåt som du kan förbättra, men jag kan inte hitta något! Förutom avsaknaden av länkar till kompisars bloggar 😉 Men det kanske krävs en mer frekvent

uppdatering från deras sida för att platsa där..

—-

Både ”Patient 67” och ”En tillräckligt vacker dag för att dö” tillhör även mina favoriter. ”Bitterfittan” har jag läst, och den var väl helt ok. Twilight har jag ännu inte kollat i och vet inte om jag kommer att göra det heller, men det känns lite som att jag måste, om så bara för att veta vad alla talar om. ”Liftarens guide till galaxen” har länge legat på min vill läsa-lista, och visst ligger den kvar där …

Gällande länkar på bloggen hade jag tidigare en länksamling, dock begränsad till skrivande och läsande. Dock tog jag bort den eftersom det kändes som ett tvång att uppdatera den med alla bloggar jag läser, och det är så många och tillkommer ständigt fler att det blev för stort projekt. Däremot ska jag nog länka till andras länksamlingar som kan vara av intresse.

Eftersom min blogg riktar sig till läs- och skrivintresserade hade jag inte med länkar till mina vänner. Plus att ni är för himla dåliga på att uppdatera era bloggar alltså …. 😉

Grattis till vinsten och hoppas att du gillar boken! (Vilket jag nog tror att du kommer att göra:))

Detta inlägg publicerades i Tävling. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vinnare dag 1

  1. Anneli skriver:

    Ååååh, tack! Vad glad jag blir! Satt och hade en lite halv-pissig kväll men nu blev den bättre 🙂 Jag som velat läsa den boken också!! Jiihaaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s