Inställd litteraturträff på tisdag

Det var tal om en träff här i Malmö på tisdag och det har kommit in några intresseanmälningar, men det har dykt upp en konkurrent: Malin måste till frisören och fixa håret innan bokmässan, och tisdag eftermiddag var den enda lediga tiden min frisör hade innan dess. Tydligen kommer spektaklet att ta extra lång tid för att jag har så mycket hår. Jag som ibland känner mig tunnhårig. Frisören talade till och med om att ta hjälp av en kollega, för att jag har så mycket hår. Det räcker inte med en eftermiddag och en frisör, det behövs två. Det är väl lite överdrivet, no?

Sedan bär det av till Göteborg onsdag morgon 06.00. Piggast i stan lär jag knappast vara, men förhoppningsvis hyfsat fin i håret.

I övrigt kanske det är någon malmöit som man kan tänkas träffa på inom Kulturbolagets väggar imorgon?

Detta inlägg publicerades i Litteraturträff. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inställd litteraturträff på tisdag

 1. Emeli skriver:

  Vad synd det blev inställt 😦 Hoppas på fler initiativ i framtiden, för jag står ju inte för några 😛

  Herregud, vad har du får hår egentligen???

 2. Malin skriver:

  Hej Malin

  Kom precis på att jag nog aldrig tackade för boken, så tack : D
  Synd att det inte blir någon litteraturträff nu, men det kommer fler chanser. Hoppas du får en härlig helg på Bokmässan, själv får jag nog begrava mig i kurslitteratur : S

  /Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s