Vecka 37 hos malinthewriter

Det är nästan så att jag måste sluta med dessa veckosummeringar, för det känns som om jag skriver en varannan dag. Tiden går fort. Snart är det bokmässa. Och vinter. Men först, en tillbakablick på veckan som gått.

Veckan inleddes med en lögn, en otroligt onödig sådan. Jag har förresten hämtat byxorna nu, men glömt att prova dem. Hoppas längden fungerar.

Jag har pluggat och läst kurslitteratur. Började läsa Danny Wattins ”Ursäkta, men din själ dog nyss”, och jag slutade läsa samma bok ganska snabbt. Jag har läst ”Vad är politik?” och jag har röstat. Och skrattat åt Ohly som vägrade sminka sig tillsammans med Åkesson. Det är så det är, år 2010, då visar man sina politiska statements genom att pudra näsan i skilda rum. Roligt var det i alla fall, och helt riktigt. Det var för övrigt det enda roliga med val 2010.

På torsdagen begav jag mig i gott sällskap på releaseparty hos Kira förlag. En mycket lyckad tillställning med avslappnad stämning kombinerat med såväl god mat som dryck. Efter några timmar i förlagets lokal begav vi oss mot KB och spelning med Pedalens pågar. Som den norrlänning jag är har jag inte, vad jag vet, hört något om den här Kal P Dal tidigare, men visst, jag är ett fan. Av en helt förklarlig anledning lämnade jag kameran hemma i tron om att jag skulle kunna fotografera med min nya mobiltelefon som jag hade haft i hela tjugofyra timmar. Jag som anser mig teknisk, måste nog säga att tekniken är på väg att passera mig. Inte bra vänner, inte bra.

Just det. Volleyboll fortsätter och det går allt bättre. I början av veckan begav jag mig till gymmet för ett pass bodybalance. Visste inte vad som väntade. Hade lite svårt att hålla mig för skratt i början när det talades om att greppa osynliga svärd och svinga det över huvudet, men när krigsuppvärmningen var genomförd blev det lite mer … ”normalt”. Svetten rann som attans trots att jag mest stod stilla. Vig som en långtradare är jag också, annat går inte att konstatera.

Under veckan har det droppat in recensionsböcker, men recensioner på dessa lär dröja.

Helgen har präglats av nya bekantskaper och allmän stress. Jag är ganska stressad just nu, rent allmänt. Studier, jobb, drömmar, mål och ambitioner … det är lite rörigt. Och snart är det bokmässa. Jättesnart. Dags att börja packa.

Detta inlägg publicerades i Vecka!. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vecka 37 hos malinthewriter

 1. anna e skriver:

  Det låter som du har ett välfyllt liv…Med arvet överrörlig, så låter det där med balansträning kanon. Det skulle ja vilja veta mer om!
  Jag har inte hängt med i vad som är din roll med bokmässan, i vilken position du ska vara där!
  Kramis hemifrån!

  • malinthewriter skriver:

   Kolla in yoga, pilates eller bodybalance. Finns videor och bilder så man kan göra hemma 🙂

   På bokmässan ska jag jobba i monter hos ett förlag onsdag, torsdag och fredag. Jag ska även på bloggträffar och träffa annat trevligt förlagsfolk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s