Bokbloggarnas litteraturpris

Breakfastbookclub.se har instiftat ett bokbloggarnas litteraturpris. Boken måste vara utgiven på svenska från november 2009 till november 2010, och jag märkte snabbt att det innebar problem för mig. Jag har inte läst så jättemånga nya böcker, och jag har framförallt inte läst så jättemånga nya böcker som jag tyckt har varit bra. Men, men. Jag lyckades vaska fram några i alla fall.

Här är mina nomineringar:

5 p. ”Tretton skäl varför”, Jay Asher
4 p. ”Vad jag pratar om när jag pratar om löpning”, Haruki Murakami
3 p. ”Titta inte bakåt!”, Nina Wähä

 

Detta inlägg publicerades i Läsande, Listor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s