Det regnar ….

… men inte köttbullar!

Har precis hämtat ut ett par paket. Det ena innehöll Bob Hanssons ”Vips så blev det liv”. Tjusigt omslag. Jag har inte läst något av honom förut, men sett till honom på bokmässan ett par gånger och jag har för mig att han hade någon sorts föreläsning för min klass i gymnasiet. Jag minns att han tog min hand och jag var livrädd.

Det andra paketet var från Alfabeta och innehöll följande: ”Glennkill” av Leonie Swann
”Stilla dagar i Mixing Part” av Erlend Loe
”Ursäkta att man vill bli lite älskad” av Johanna Thydell.

Den första, ”Glennkill”, ville jag läsa på inrådan av Boktoka. Dock såg jag på Adlibris att den var slutsåld, och jag mejlade och frågade förlaget när den skulle tryckas igen fick jag svaret att de inte visste, men rekommenderade mig att kolla i secondhandbutiker både på nätet och i stan. MEN den kom i alla fall! Happiness! Så, fårdeckare nästa.

Erlend Loes ”Naiv.Super. ”är ju en av mina all time high, så det ska bli roligt att läsa något nytt. Är dock lite förutseende beredd på att ”Stilla dagar i Mixing Part” inte kommer att vara lika bra. Men med en stilla önskan om att den kommer att vara ännu bättre.

Johanna Thydells roman har jag läst så mycket om på andra bokbloggar, och jag gillar såväl omslaget som baksidestexten. Lättpåverkad? Jag? Nääää….

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s