Manusarbete

Det farliga med att verkligen sätta igång med manusarbetet är att det liksom klamrar sig fast direkt jag ger det en chans. Nu sitter jag här på köksstolen och funderar var jag lagt de där gamla anteckningarna egentligen, de från i juni. De är väl i förrådet? Ja, antagligen. Kan jag gå till förrådet i mina röda långkalsongsliknande leggings? Nja. Orkar jag byta kläder för att gå till förrådet? Ja.

Tänker jag ens lite på att sova? Nej. Är jag trött? Ja. Vill jag sova? Nej.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s