Starta eget

Jag har nu (äntligen!) bestämt mig för att ta tag i det här med att ansöka om F-skattsedel, det vill säga starta eget.

Det ska (givetvis) vara inom de olika manusfaser där man kan behöva assistans. Från vägledning/lektörsutlåtanden som fokuserar på handling och karaktärsbeskrivning, till sista fasen av ett manus som behöver slutkorrektur.

Jag vänder mig både till företag och privatpersoner. Jag hanterar såväl hela bokmanus som mindre texter som exempelvis företagspresentationer till hemsidor och broschyrer.

Jag har tidigare arbetat på ett förlag som ger ut facklitteratur. Jag korrekturläste, faktagranskade och gav feedback på flertalet böcker som idag finns ute i handeln. Jag har även givit konstruktiv feedback, korrekturläst och givit omdömen till skönlitterära verk, men då mest som privatperson.

Nästa måndag ska jag på ett möte hos Skatteverket för oss som funderar på att starta eget. För att ansöka om F-skattesedel behöver man ha en eller flera kunder, för att visa att intresse finns för det kommande företaget.

Det jag nu undrar är om det finns någon här som är nyfiken på mina kommande tjänster. Om du är det får du gärna mejla mig på

malinthewriter@gmail.com

Beskriv gärna vad du skulle vilja ha hjälp med, om det gäller rent korrektur, mer detaljerade kommentarer på handlingen eller kanske du behöver vägledning för att komma vidare i ditt projekt.

Man binder sig givetvis inte till något genom att mejla mig. 🙂

Hoppas vi hörs!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Starta eget

 1. Anders skriver:

  Tjosan
  Läste om dig på Kapitel1. Lycka till med företaget.
  Behöver du någon ekonomisk rådgivare kan du ju alltid höra av dig.
  Jag vet att jag kommer behöva lektörstjänst.

  Höres / Anders

  http://www.stratego.se

 2. Johan skriver:

  Jag brukar kika in på din blogg då och då och skulle gärna utnyttja dina lektörstjänster i fack- såväl som skönlitterära projekt… den dagen jag har råd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s