Snyggaste bokomslagen just nu

Omslagen till Mario Vargas Llosas utgåva är inte av denna värld. En klyscha, jag vet, men jag är helt förälskad i dem alla. Skulle vilja ha dem i storformat och hänga upp på väggen. Inte storformat som i A3, utan liksom jättestora!

Jag har inte läst något av Mario ännu. ”Den stygga flickans rackartyg” väntar nästa vecka, och jag hoppas att den är bra. Om den är det kommer det nog att sluta med att omslagen är upphängda på väggen. Möjligt att de hamnar där ändå.

Hur jag ska få till formatet vet jag inte riktigt, för som vi vet är det bara halvnakna filmstjärnor, fjortisgrupper, hundvalpar samt en och annan sportbil som finns printade på affischerna ute i landets butiker.

Sara R. Acedo är helt klart en av Sveriges bästa bokformgivare. I love! Hon leker med typografi. Det gör mig svag. Köpbenägen.

Vilka bokomslag skulle ni kunna tänka er att hänga upp, inramat och allt?

Annonser
Det här inlägget postades i Formgivning och foto. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Snyggaste bokomslagen just nu

 1. sofiefitness skriver:

  skaffa en ramhylla och sätt sedan böckerna på den. =)

 2. Desirée skriver:

  Ja, håller med! Hon får gärna göra My’s omslag. Härmar ditt inlägg hos mig 🙂 Ha en skön helg!

 3. Ann-Sofie skriver:

  Ja, jag köpte Tant Julia och författaren igår och den är enastående snygg!

 4. Lisa H skriver:

  Ja ja ja! De är grymt snygga de där omslagen! Jag älskar de mjuka, smutsiga färgerna! 🙂

 5. Ping: Jag har blivit utmanad! :) | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s