Inget ont som inte för något gott med sig

För egen del var dock den där tågförseningen något bra. Jag läste ut en skönlitterär bok samt en bok till skolan. Sedan hade jag mig ytterligare en skönlitterär men den var inte alls någon hit. Vanligtvis brukar jag alltid läsa några sidor hemma innan jag tar med en bok på en lång resa. Det gjorde jag inte nu, och det gjorde att läsningen tog slut. Jag lästa kupétidningen där jag fick lära mig att motsatsen till chick lit heter lad lit. Hur mycket coolare låter inte det, lad lit?

En annan grej var att jag hade med mig mitt bokmanus i utskrivet format, och under resans gång läste jag och kommenterade nästan 100 sidor. Det är bra grejer det, men det gäller att sätta fart nu så jag kan skicka det i början av nästa vecka. Ibland känns det verkligen som om det aldrig blir färdigt, och nu är inget undantag. Jag skulle säkert kunna fortsätta två månader till och ändra lite här och ändra lite där, ändra tillbaka och ändra om igen…

Annonser
Det här inlägget postades i Läsande, Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s