Bokmanuset på väg till Stockholm!

Är precis hemkommen efter en tur till Finnbergs Ica i Glommersträsk. Postat ”Kär lek?”, så nu är den på väg ner till huvudstaden. Är jag helt nöjd? Nä. Blir jag någonsin helt nöjd? Nä. När jag tog upp ett papper från utskriften såg jag genast ett mellanslag för mycket, men det kanske man kan leva med så länge boken inte är inbunden.

Jag har fortfarande massor med egenhändigt ditklottrade kommentarer kvar i Word-filen, men när jag gör så pass många ändringar som jag nu har gjort blir det ändå ganska snabbt så att jag inte kan titta på texten mer. Jag blir alldeles för hemmablind, och eftersom det ändå inte är några världsomvälvande ändringar som jag eventuellt funderar på spelar de väl kanske ingen roll just nu.

Ah, så konstigt det känns. Jag gick in på Finnbergs och sa att jag ville skicka brevet med det snabbaste sättet, som om det faktiskt finns alternativa färdmedel i Glommersträsk liknande de som finns i Malmö. ”Tja, vi skickar ju alla paket med posten”, sa hon i kassan.

Well, well. I bilen på väg hem sa jag ”Oj, vad ska jag göra nu när jag inte ska redigera med manuset varenda gång möjligheten finns?”. Kom genast på fem andra saker jag mycket väl kan/bör/måste lägga energi på, så sysselsättning saknas inte. Dock är det i huvudsak roliga saker, så det gör mig absolut ingenting!

Annonser
Det här inlägget postades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Bokmanuset på väg till Stockholm!

  1. klarajohannabroman skriver:

    Spännande!!

  2. sofiefitness skriver:

    vad du ska göra? du ska börja på nästa manus såklart!

  3. STORT GRATTIS! =) Man blir ju aldrig nöjd med det man skriver, men brukar försöka tänka som så att läsarna tycker alltid man är bättre än vad man själv tycker =P

  4. Ping: 2010, det sociala året | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s