Läser just nu

Årets första läsning blev, måste jag säga, en liten otippad blandning. Jag tror att jag de senaste veckorna läst så mycket skönlitterärt att jag nu måste läsa flera faktaböcker i rad, måste lära mig nya grejer.

För övrigt… Måndagmorgon. Ok inte så mycket morgon kvar, men ändå. Lite av en favorittid för Malin som börjar veckan med att läsa, jobba och plugga med pyjamasen fortfarande på och täcket uppdraget till hakan. Bra start på veckan, I’m telling ya!

image

Annonser
Det här inlägget postades i Läsande. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läser just nu

  1. Ping: Tweets that mention Läser just nu | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer. -- Topsy.com

  2. Lite kul är det att vi nästan läser samma böcker just nu.. Lyckas med bokutgivning och jag läser Keith Richards – Livet.. och sedan så har jag faktiskt börjat på Styggelsen, Amanda Hellberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s