Påbörjar ny bok!

Ja, just nu. Ja, just precis nu! Har inte skrivit första ordet än, men inom en minut är det gjort. Hohoho. In i skrivardimman. ~ Hasta la vista! ~

Det här inlägget postades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Påbörjar ny bok!

 1. Maria E. skriver:

  Lycka till! Visst är det både härligt och hemskt att kasta sig in i arbetet på en ny roman:)? Jag har inte riktigt hängt med i svängarna. Hur går det för Kär lek? Ska förresten gå in och läsa under kategorin på din blogg.
  Kram, Maria

 2. Sofia skriver:

  Vad härligt och jobbigt och samtidigt alldeles, alldeles underbart! Men du är väl inte fortfarande inne i skrivkoman? För i så fall blir jag riktigt avis … 🙂

  Kan inte låta bli att undra vilket ord som blev det första? (Förutom prolog eller kapitel eller liknande)

  • malinthewriter skriver:

   Nej, för att hamna i skrivkoma måste jag vara väldigt inne i berättelsen och det kan ta rätt lång tid innan jag vet. Innan jag vet vem som är vem, vad som ska ske och så vidare. Haha, första meningen är så här:

   ”Har funderat om jag borde berätta men varje gång kommer jag fram till varje slutsats att nej, det går inte, framför allt inte till en fem år yngre tvåbarnsmor. ”

   Dock är det inte omöjligt att den kommer att bytas ut femton gånger innan jag blir klar. Om jag blir klar, kanske inte dröjer så länge innan jag upptäcker att nej, det här var visst inte så bra som jag först tänkte.. 🙂

 3. Anneli skriver:

  Vad spännande!
  Hoppas att det blir ditt år 2011 🙂

 4. Sofia skriver:

  Men åh, vilken spännande mening! Känner mig både träffad och nyfiken …

  Förlåt, för den ofina frågan, men hur gammal är du, Malin?

  I mina drömmar titulerar jag mig gärna som ”yngre”, så nu undrar jag givetvis vad det egentligen är som du vill berätta för mig?? 🙂

  • malinthewriter skriver:

   Haha jag är 26 men hur gammal hon som säger det är har jag inte riktigt bestämt än … och vad hon vill berätta för dig … hahaha. Frågan är om du verkligen vill veta 😉

 5. Sofia skriver:

  Ajdå, där rök mina illusioner om min så kallade ungdom, jag blir ju snart 27 😦
  Men med den där kryptiska kommentaren lyckades du nog göra mig ännu mer nyfiken … men jag får väl ge mig till tåls tills jag kan köpa boken och läsa själv 🙂 Problemet är att jag då antagligen (troligtvis om tiden fortsätter gå framåt) är ännu äldre!

 6. Malin skriver:

  Kul, Kul, Cykelhjul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s