Läser just nu

imageNu väntar ett par timmars cirkelläsning med följande sällskap. Tillkommer gör dock ytterligare en bok, samt ett bokmanus å Skrivkomas (jaa, jag ska ordna hemsidan! Ska bara…) vägnar. Gissar att jag ger det här med mångfald i läsandet en något ny dimension.

Vad läser ni just nu?

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Läser just nu

 1. Schyst blandning.

  Jag läser
  Anna Karenina – Tolstoj
  The Great Gatsby – Fitzgerald
  Dvärgen – Lagerkvist

  Lite väl många klassiker på en gång kände jag precis…

 2. Desirée skriver:

  Faktiskt Vincent Franke. Läste halva på K1, ska bli spännande att läsa den nu som riktig bok!

 3. Jag håller på med Den amerikanska flickan som är underbar! Har också fått hem Vredens tid, men jag har inte börjat i den än. Har inte riktigt fattat hur ni gör när ni läser så många böcker samtidigt!?!

  • malinthewriter skriver:

   Haha. För mig blir läsningen mer intensiv om jag byter bok ibland. Läser jag i samma kan det lätt bli så att jag efter ett tag blir lite tankspridd, men om jag då byter område helt så börjar fokus om från början så att säga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s