Bokmässans inspirationsmöte

Den 6-7 februari sticker jag och ett gäng andra bokbloggare till Göteborg för att närvara på ett inspirationsmöte inför Bokmässan 2011 (LÄNGTAR!). Så jag tänkte, även om ni inte kommer dit är ni väldigt välkomna att komma med tips, förslag och idéer som jag kan framföra.

Ni får gärna kika in på Bokmässans Community och ge feedback på vad ni tycker om den. Vad ni tycker är bra med den, eller om ni inte tycker om den vad som eventuellt kunde få er att bli aktiva där? Vad saknas? Vad felas? Vad för slags bloggande vill ni läsa inför, under och efter bokmässan?

Jag har tidigare haft fullt upp med monterarbete tidigare bokmässor som jag närvarat på och har därför inte superkoll på vad som saknas och inte, men efter att ha sett diskussioner på bland annat Kapitel 1 känns det som att någon form av mötesplats för författaraspiranter kunde vara en god idé. Förra bokmässan hade de träffar men alltid på någon pub utanför området, och varför det egentligen, kan jag tycka? Om ni har några synpunkter, förslag och idéer kring detta är de också mycket välkomna.

Så, vad tror ni? Bokmässan 2011? 🙂

Lämna kommentarer här eller mejla mig (malinthewriter@gmail.com) eller blogga egna förslag (som ni sedan skickar länk till).

Alla förslag är välkomna! De behöver inte vara supergenomtänkta. En bra grundidé kan snabbt generera en annan 🙂

Detta inlägg publicerades i Bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s