Bokmässans inspirationsträff, del 1

För att kort sammanfatta det hela är vi ett gäng bokbloggare som på Bokmässans eget initiativ inlett ett samarbete med dem. Det innebär bland annat att vi ska vara med och utveckla deras community. Av denna anledning blev vi därmed inbjudna till en träff 6-7 februari, så på söndagseftermiddagen (12.51) satte jag mig på tåget mot Göteborg. I sätena framför mig satt en mamma, hennes två små barn samt deras (antar jag) farföräldrar. Den lille killen hade en sån där riktigt gäll röst som han antagligen precis upptäckt. Den lilla tjejen gillade att stå i sätet och stirra på mig samtidigt som hon sjöng ”Var är Jakob? Var är Jakob?”. Inte på det där gulliga sättet, vill jag påpeka. Hennes mamma nynnade på Samantha Foxs ”Touch me, touch me, I wanna feel your body”. Oklart vilket som var mer obehagligt.

Kom fram till Göteborg, gick till mässan och checkade in på hotellet.

Rum 1923, på våning 19. När jag såg badrummet med badkar ångrade jag genast att jag inte anlänt tidigare, för då hade jag lätt krupit ner där tillsammans med Kafka, men så blev det inte. Istället köpte jag en cola i minibaren för 20 kr, knaprade Toblerone, twittrade lite, bloggade, och kollade på One Tree Hill för första gången på typ två år till dess att det var dags att gå ner. Kollade läget på Twitter och såg att Karin var nere i lobbyn vid 17.30. Jag träffade henne på Bokmässan förra året, men förutom henne så var alla andra nya. Gick ut till de übersnabba hissarna och svävade ner till våning 1. Träffade Karin samt ett flertal andra, och vid 18.00 kom Hanna Johansson, som är den som mejlat oss och koordinerat det hela.

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen, Bokmässa. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Bokmässans inspirationsträff, del 1

 1. Helena skriver:

  Jobbig ditresa, förvirrande blandning av småbarnstjoho och Samantha Fox… Själv hade jag äran att dela hemresan med en högljudd äldre gentleman som kände sig manad att kommentera allt och alla och liksom krävde medhåll från oss andra. Jag blev väldigt glad när han klev av i Säffle 😉

 2. Magnus skriver:

  Hårt. Ibland kan tågresor fungera som bra preventinmedel 🙂

 3. Pingback: Bloggambassadörträff i Göteborg

 4. Pingback: Tweets that mention Bokmässans inspirationsträff, del 1 | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer. -- Topsy.com

 5. Pingback: Bokmässans inspirationsträff, del 2 | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

 6. Pingback: Bokmässan: 1980, innan starten | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

 7. Pingback: Bokmässan 1980: Innan starten del 3, Conny Jacobsson | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s