All we need is love…

Tre böcker som på ett eller annat sätt handlar om en förkrossande kännbar typ av kärlek:

Tre låtar som av en eller annan anledning får hjärtat att blöda:

Så, vad har då den här Malin fördrivit denna hjärtliga dag med att göra? Jo, först försökte jag få till ett möte med Skatteverket, men de ska återkomma. Sedan gick jag till gymmet. På vägen dit (och hem) tittade jag på trottoaren, vilket jag har gjort de senaste veckorna efter att ha uppmärksammat allt spott. Så jag funderar ideligen vem det är som går och spottar på överallt på gatorna. Och sedan funderar jag om dessa personer känner sig extra busiga när de spottar … låt säga, på ett hissgolv.

Ja ni hör. Erotiken flödar så det är nära att jag glider av stolen.

Detta inlägg publicerades i Läsande, Musik, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till All we need is love…

  1. tant Hannele skriver:

    Trevlig Alla Hjärtans dag 😉

  2. Skatteverket kan väl vara nog så sexigt? Jag hade just spottfunderingar också häromdagen, hur kan det komma sig att unga män har en sådan extrem produktion av saliv men inte unga kvinnor? Testosteronhalt eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s