Redigerar bokmanus

Idag har jag äntligen fått mig en tid hos Skatteverket. Idag har jag varit på en lägenhetsvisning. Idag har jag lunchat med en fin kamrat. Idag har jag sorterat bokföringspapper. Idag har jag tvättat mitt bokmanus och har äntligen förstått det här med all jakt som cirkulerar i min familj. Det är nämligen som så att alla i min familj jagar, ja utom jag då. ”Vill du ta jägarexamen, Malin?” är en fråga som jag har fått många, många gånger.

Men jag är inte intresserad av jakt. Verkligen inte intresserad, men så idag slog det mig när jag jagade mina darlings och bara sköt ner dem att det nog finns vissa jaktinstinkter här också. Jag bara strök dem. Markera. Delete. Bara sådär. Ratatatata. Och de som råkar överleva kommer jag att skjuta en gång till.

Ok, kanske inte den typ av jakt de andra i familjen ägnar sig åt men ni förstår vad jag menar.

Förhoppningsvis.

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Redigerar bokmanus

 1. Nellie C Lind skriver:

  Lycka till med jakten!! 😀

 2. anna e skriver:

  Haha…vissa gener är svåra att ”delete-a” 😉
  Lycka till med ”kär-leken” ❤

 3. Linda Mpili skriver:

  det är svårt med darlings… mycket svårt.

 4. Linda Mpili skriver:

  man kanske kan klistra in dem i ett separat dokument och titta på lite då och då?

 5. Karin Berg skriver:

  Du är så rolig 🙂 och lycka till med ”jakten”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s