Startar dagen med bokskrivande

Börjar (nåja) dagen med att redigera bokmanus. Det var längesen jag gjorde det, och det var längesen jag vaknade på morgonen och verkligen längtade efter det. Har nästan fått för mig att jag klarlagt hur jag ska redigera manuset för att åtgärda det som åtgärdas bör, men det känns nästan lite för enkelt. Och varför tänkte jag inte på det tidigare?

Här nedan visas lite av vilka låtar jag missbrukar just nu. Lyssna if you want to.

Detta inlägg publicerades i Musik, Skrivande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s