Snart ska manuset skickas!

På lördag ska manuset skickas ut. Känns konstigt. Galet, men konstigt nog inte särskilt nervöst. Det värsta som kan hända är inte särskilt värst. So what om det kommer att regna refuseringsbrev under våren? Det bästa som kan hända är däremot väldigt, väldigt bäst.

Nu måste jag inhandla godis. Har upptäckt att det går bäst att redigera när jag livnär mig på godis och dricka framför vanlig mat. Verkar ju inte särskilt hälsofrämjande för min framtida författarkarriär, men den dagen…

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Snart ska manuset skickas!

 1. Desirée skriver:

  Håller tummarna 🙂

 2. Fia Filur skriver:

  Redan? Imponerad 🙂

 3. Lina skriver:

  Åt lussebullar till frukost medan jag satt och skrev i lördags, min lillaH undrade vad som hade hänt, jag svarade att ”Malin säger att man lever bäst på godis när man skriver” … Liten historieförvanskning, men barnen tyckte iaf att det var en toppenidé. Lycka till med manuset, det är bäst!

 4. Tika skriver:

  Lycka till! Hoppas det blir ett ja nu då! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s