Skriv för livet!

Snart är det dags att bege sig till Skriv för livet. Spännande! 🙂

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skriv för livet!

  1. Lina skriver:

    Malin, tack för att du kom! Blev så rörd när jag förstod att det var du, verkligen du. Du stod där så tålmodigt och väntade med ett leende i mungipan. Ledsen att vi inte fick mer tid, kikade efter dig på slutet. Det blir alltid lite rörigt och jag kände oro att jag inte räckte till och gjorde dig besviken. Hoppas så att kvällen var värd din resa och att du gör nåt mysigt nu, sitter i Observatorielunden och äter våfflor och kysser vårsolen invirad i en filt, eller ja, har det bra! Massor av kramar och tack till dig, du är en riktigt cool och stark och vacker kvinna. Kram från Lina

    • malinthewriter skriver:

      Det blir alltid lite rörigt vid sådana events och det ska vara så. Dessutom så var du ju faktiskt på scenen så jag fick mig ganska mycket Lina Forss 🙂 Inga oroskänslor! Det var väl värt resan. Mejlar snart. Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s