Inte skriva nytt Inte skriva nytt Inte skriva nytt…

Herregud, vilken kamp det är. Minst en gång om dagen får jag en ny bokidé och minst fem gånger om dagen måste jag säga till mig själv att jag inte kan påbörja något nytt just nu. Tiden är uppbokad till annat, annat roligt, men ändå så kan jag inte låta bli. Senast nu precis när jag borstade tänderna kom jag på en ny idé. Liksom, väldigt, väldigt helt ny.

SÅ nu ska jag försöka sova och inte tänka på den här nya idén.

Här är för övrigt en SPLENDID låt som jag lyssnade på typ 50 gånger under senaste omredigeringen. Det tog ett tag innan jag verkligen lyssnade på texten, men då började jag skratta. Och radera darlings. Istället för Kid Rudi och Kanye West inbillade jag mig dock att det var mina Darlings som sjöng.

Att jag inte hört den tidigare är även det något av ett mysterium, men what is not är att jag fann den på Spotify i en playlist hos Lina Forss.

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inte skriva nytt Inte skriva nytt Inte skriva nytt…

  1. /M skriver:

    ta anteckningar åtminstone, sjukt irriterande när bra idéer helt plötsligt bara är försvunna, fast du kanske inte är lika dement som jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s