Är så förälskad

Tänker på Nova jämt sedan jag såg denne i Stockholm första gången. Jämt. Varje dag. Ofta innan jag ska sova och precis när jag vaknar upp. Blir alldeles lycklig när jag tänker på Nova. Mindre lycklig när jag kommer på att Nova inte är min. Typiskt mig att bli förälskad i något så träigt som en snedskuren bokhylla. Zik Zak är i och för sig inte så dum han heller. Båda bokhyllorna finns på bolia.com . Kan dock avråda från ett besök, för VILL HA-chefen uppe i hjärnkontoret blir så himla girig där.

 

 

 

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Möbler och prylar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är så förälskad

 1. Lina skriver:

  Åh, jag har också varit där, fick det i födelsedagspresent av min man, en hel stund med familjen att bara slänga oss i soffor och börja tänka framåt, till det nya huset. Måste leta upp några bilder. Kram Malin, nu ska jag kolla dina länkar.

  • malinthewriter skriver:

   Åå! Vill också ha ett nytt hus som jag kan fylla med inspiration från Bolia! (Och en man som bjuder på det vore inte heller helt fel) Vill gärna se bilder!

 2. Eli skriver:

  Hmm, blir man inte yr av en sned bokhylla? Jag skulle nog känna det som att jag lutade själv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s