Jag finns numera i bokhandeln!

Igår blev jag uppmärksammad på Twitter (Lånat bilden Martina, hoppas det är ok 🙂 )om att jag numera finns i bokhandeln. Ett utdrag ur den här recensionen finns på baksidan av en mycket bra bok! Vilken chock jag fick.

Jag som fantiserar så mycket har givetvis även fantiserat om detta, men den här typen av citat brukar helt vara tillägnat kulturskribenter i dagspress, radio eller teve. Väldigt roligt, för detta visar verkligen att bloggar får mer och mer förtroende från förlagen.

Ett par timmar senare gick jag genom all post som inkommit medan jag har varit bortrest, och i posthögen fanns bland annat Langenskiölds senaste katalog och den andra roliga upptäckten för dagen! Langenskiölds har som beskrivning för ”Tretton skäl varför” den här texten från min recension istället för exempelvis bokens baksidestext.

Bokbloggarna kommer att ta över världen, you just wait… (och kan jag skriva in mig på Wikipedia nu?)

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Jag finns numera i bokhandeln!

  1. Vad roligt! Grattis!

  2. Cicci skriver:

    Wow! Va kul!! Själv har jag fått förfrågan om att ha en kväll på biblioteket och prata om bokbloggande, bokcirklar m.m. 🙂

  3. Fia Filur skriver:

    Coolt! Men jag hittar dig inte på Wikipedia… 🙂

  4. Pingback: Låt oss tala om blurbar | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s