Hämtat ut nya böcker!

Hämtat ut böcker idag, och hade dessutom två att hämta i brevlådan. Där fanns även ett brev från ett förlag om att de mottagit mitt manus och återkommer med svar inom tre månader. Jag hade ju hunnit glömma bort att jag väntar på en massa svar.

Jag har även lagat ett hål hos tandläkaren idag (var ska man annars laga hål? Gynekologen?). Var således mycket bedövad när jag hämtade ut paketet från utlämningsstället och sluddrade så det var ju nästan pinsamt. Fick upprepa numret fem gånger innan han hörde vad jag sa. Eller kanske han bara ville prata med mig extra mycket för sen när jag slutligen fick paketet ville han ju faktiskt bjuda på Malmös godaste mjukglass. Synd bara att jag knappt kunde hålla saliven i styr så mjukglass kändes inte riktigt lägligt…
image

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Hämtat ut nya böcker!

 1. Fia Filur skriver:

  Ska bli spännande att läsa din recensionen av boken med den jättelånga titeln (minns den inte ens) men alla verkar älska den. Ser att du skaffat ”Skriv på” också, jag började bli rädd för att den enbart vände sig till deckarmänniskor.

 2. Lina skriver:

  Skrattar ihjäl mig åt det där med gynekologen och saliven!

 3. /Micke F skriver:

  Lol!
  Var det i godisaffären på Värnhem? Och isf var det farsan eller sonen som stod där, båda kan vara rätt snackiga … 🙂

  • malinthewriter skriver:

   Hahaha ja den bredvid Entré. Sonen var det. Fadern gav mig en utskällning förra gången jag var där för att jag tagit med ett gammalt ordernummer så han trodde att han slarvat bort mitt paket… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s