Fantastiskt rolig nyhet!

Läser precis på svb.se att Bertil Falck får Natur & Kulturs Kulturpris på 300 000 kronor. Bertil Falck är grundaren till den stora bokmässan i Göteborg, och jag träffade honom när vi hade bokbloggsträff, vilket jag skrivit en del om här. Jag brukar inte vara särskilt insatt i vem som vinner vilka priser och inte heller bry mig så himla hårt, men när någon vinner något verkligen välförtjänt kan jag inte annat än bara bli så himla glad!

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen, Bokmässa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s