Vad har ni för påskplaner?

Hade såna fina planer inför helgen, men vad gör man när det plötsligt dyker upp någon form av halsfluss? Ja, då blir man kanske lite bitter.

Istället för besök på landet och besök till fina vänner i Helsingborg har jag nu tänkt läsa ut alla böcker som jag har påbörjade här vid sängen, det vill säga ”1Q84- andra delen”, ”Vargen” samt ”Vem är Svensson?”. Hur det kommer att gå vet jag dock inte. Orkar knappt hålla ögonen öppna och ligger i sängen och hoppas på regn. Eller, egentligen hoppas jag väl inte regn för det är lite väl ego att tänka så.

Vad har ni för er i helgen?

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vad har ni för påskplaner?

 1. Annika skriver:

  Jag har haft halsfluss en gång i mitt liv och jag har nog aldrig varit så sjuk i hela mitt liv.

  I morgon åker jag hem till min pappa för att äta smörgåstårta tillsammans med en stor del av släkten som bor något så när i närheten.
  Förutom det ska jag läsa och fortsätta på mitt översättningsjobb. Prio ett är dock att verkligen njuta av ledigheten och jag hoppas att du ska kunna göra detsamma.

  Krya på dig!

  • malinthewriter skriver:

   Har haft det några gånger när jag var yngre och det är minsann inte trevligt. Hoppas dock innerligt att det är bättre imorgon och därmed inte något långvarigt!

   Låter som en trevlig påsk! 🙂 Men på sätt och vis tycker jag ju det är så roligt att jobba numera (eftersom jag mestadels jobbar med roliga saker) så att jobba röda dagar har jag inget emot.. 🙂

 2. Fia Filur skriver:

  Alltså, jag vågar inte säga det här högt, men jag har hoppats på regn i hela mitt liv för det är så mysigt att ligga inne och läsa 🙂 Vid utomhusläsning kan ju böckerna bli smutsiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s