När boken börjar bli färdig

Jag har väldigt svårt för att acceptera det här med att ”Kär lek?” faktiskt börjar bli färdig. Väldigt svårt. Häromdagen tyckte jag mig få en SUPERBRA idé till manuset, en idé som ungefär gick ut på att skriva en helt ny bok och därmed börja om från början. Redogjorde för min bästa (och ärligaste) skrivvän som sa till mig att ”Kär lek?” är bra som den är. Jaha. Så nu måste jag väl fortsätta närma mig slutet då. Det känns verkligen jätte, jätte, jättekonstigt. Och ännu konstigare när jag tänker på att folk antagligen kommer att ligga i hängmattan och läsa den i sommar, läsa det jag skrivit.

Får nästan lite svindel.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till När boken börjar bli färdig

 1. anna e skriver:

  Längtar =)

 2. Malin skriver:

  Allt har sitt slut, även Kär lek? 🙂

 3. Anneli skriver:

  Se det som en ny början istället! 🙂

 4. Annika skriver:

  Jag önskar dig ett stort lycka till!

  Du skulle bara veta hur avundsjuk jag är 🙂

 5. the never ending story… men tänk på att du nu kan börja på en ny bok! hur kul som helst ju!

 6. Playgirl606 skriver:

  Har precis lyssnat klart på boken och jag tycker den är awesome. Vill väldigt gärna ha en fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s