Murakami-noja

Direkt efter att ha läst ”1Q84” gav jag mig på ”Fågeln som vrider upp världen”, och jag måste säga att mitt huvud börjar kännas en aning mosigt. Dessutom är den ju så himla tjock så jag läser och läser men den tar aldrig slut, men jag har en känsla av att idag är dagen d.

Vad läser ni?

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Murakami-noja

  1. Kul när man hittar en bra författare.

  2. Jenny skriver:

    Kände exakt så när jag läste den. Fick just hem Hard-boiled Wonderland and the End of the World, ser fram emot att börja läsa!

  3. Malin skriver:

    Läser just nu Syster av Bengt Ohlsson (tror jag att författaren heter), verkar ytterst lovande men har inte haft så mkt tid till läsandet som jag önskar! Längtar till sommaren, böckerna i mitt ”sommarprojekt” läggs på hög 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s