Man är vad man läser

Den senaste veckan har jag layoutat ”Kär lek?”, tittat på marginaler, radavstånd och korrekta avstavningar. Det har lett till att jag granskar ordmellanrum i allt jag läser. Och jag stör mig på allt, även sådant som egentligen är helt normalt. Ibland får jag lust att hämta linjalen och mäta i boken jag läser ”hm, är det här mellanrummet verkligen lika stor som det där”, vilket det ju antagligen inte är. Det här gör det nästan omöjligt för mig att läsa något alls. Förhoppningsvis är layout och redigering av ”Kär lek?” bara ett helhjärtat minne, men just nu … ja, ni fattar nog.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Man är vad man läser

  1. elinjosefine skriver:

    Tack snälla 🙂 Kommer bli riktigt härligt att chilla där i sommar.
    Hehe… låter som du blivit riktigt skadad 🙂 Men det är bra. Man ska vara noga!

    • malinthewriter skriver:

      Ja helt klart. Blir alltid skadad efter vad jag håller på med. Ibland hakar jag upp mig på ett ord i min egen text, och då tänker jag automatiskt på det även när jag läser andras. Jobbigt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s