Sommarstugeläsning

I fredags åkte jag till sommarstugan, och vädret … ja vädret! Det har varit 33 grader, vilket är sex grader varmare än min favorittemperatur. Rekordvärmen gjorde att sjön blev varm på rekordtid, så igår låg jag i badet flera gånger under dagen, och så gjorde även min bästa badkompis Bessy.

Efter några hektiska veckor var det välbehövligt med några dagars strömlös avkoppling och en mobil (till någras förtret) var avslagen. I fredags fick jag dessutom äntligen klartecken från tryckeriet om att jag fått ordning på utfall och marginaler, så inom en vecka kan jag förhoppningsvis korrekturläsa ”Kär lek?” för sista gången innan det slutliga trycket.

I stugan läste jag ”Till den skrivande kvinnans försvar” av Jenny Diski, och hann även en bra bit in på Steven Tylers biografi ”Does the noise in my head bother you?”.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?, Läsande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sommarstugeläsning

  1. Maria E. skriver:

    Å, vad jag längtar efter din bok, Malin! Tror det kommer bli min bästa sommarläsning:).
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s