Provbok på väg!

Jag fick precis mejl om att min provbok är tryckt och skickat med posten från tryckeriet. Jag har även ett spårnummer så vi kan ju gissa vem som kommer att trycka REFRESH varannan timme för att se hur boken segar sig från Danmark upp till Järvträsk … 🙂

(Och ni har väl inte glömt att gilla Facebooksidan? Någon har ogillat idag, det gör mig alltid lite störd! Sedan att tre andra har gillat, det liksom ja, eh. Jamen det är ju såklart ännu bättre …)

http://www.facebook.com/bokenomkarlek

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Provbok på väg!

 1. Angelika skriver:

  Så roligt och spännande! 😀

 2. Maria E. skriver:

  Kan man ogilla på fb? Varför ogillar man en bok man inte läst ännu, frågar jag mig. Men kul att det kom fler gillanden:). Bra att jag tittade in här i dag – blev påmind om att jag ska sätta in pengar till dig!

  • malinthewriter skriver:

   Haha, ja, allt man har gillat kan man ju sedan ogilla 😉

   Kommer att göra detsamma till dig, men har inte min bankdosa här så det blir i början av nästa vecka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s