Nya böcker

image

Inför läsarsommaren har jag beställt en del nya böcker och nu börjar de dyka upp ur brevlådan var och varannan dag. Idag fann jag dessa två, varav en kommer att få följa med till sommarstugan eftermiddag. Det som dock är lite jobbigt är att jag redan läser tre böcker i sommarstugan (vilket är min gräns), och det gör att jag måste läsa ut Steven Tylers biografi ”Does the noise in my head bother you?” alternativt ”Grottbjörnens folk” av Jean M. Auel innan jag får börja läsa Lina Forss senaste roman. Båda är feeta böcker, men något säger mig att det ändå kommer att gå snabbt.

Ps. Vad tycker ni om sättet jag lurar mig själv med att bara läsa tre böcker åt gången, genom att dela upp det geografiskt och därmed ha tillåtelse (från mig själv) att just nu läsa sex böcker samtidigt? (Obs! Ej sexböcker.)

Detta inlägg publicerades i Läsande, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nya böcker

 1. Maria E. skriver:

  Det är väl inget fel på sexböcker;)? Det låter som en bra strategi. Själv har jag två böcker som gräns.
  Kram

  • malinthewriter skriver:

   Det är absolut inget fel med sexböcker! Men om jag skulle läsa sex böcker om sex när mina föräldrar är runt knuten … nej, det skulle bestämt inte kännas helt bekvämt!

 2. stina skriver:

  Haha vad tokig du är :p
  Själv läser jag aldrig nuförtiden 😦 tråkigt

 3. Fia Filur skriver:

  Haha, sexböcker och folk som kommer … Snart får du lägga upp ett inlägg om ”Sex bästa sexböckerna för att komma … i sommarstämning” 🙂

  Åh, Hungerspelen har gett mig årets WOW, ibland har man tur och får en wow-känsla, men Hungerspelen ger WOW med stora bokstäver.

 4. Feuerzeug skriver:

  Grottbjörnens folk…. definitivt sexböcker. Försök inte. 😛

 5. Ginny skriver:

  Välj Hungerspelen! Jag är ständigt avundsjuk på alla som ännu inte läst den.

  • malinthewriter skriver:

   Har inte påbörjat någon av dem ännu, så det är inte helt omöjligt att båda får följa med på en lång bussresa till veckan! Tar gärna med mig böcker som är garanterat läsvänliga. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s