Provboken är här SNART!

Det har nu visat sig att min provbok legat på uthämtningsstället sedan lunchtid i MÅNDAGS! Men har jag fått något avi? Nej. Har jag fått något sms? Nej. Jag får mycket paket och det brukar ytterst sällan bli något strul, men såklart blir det så nu. När det är riktigt, riktigt viktigt!

Well, well.

Jag är spänd. Det är spännande. Tänk om omslaget har fel upplösning och färgerna ser överjävliga ut? Tänk om typsnitten jag använt är oläsliga i tryck? Tänk om var femte sida på något sätt har omvandlats till att bara bestå av en enda liten horunge? (Obs! Typografisk term och inget annat.)

Det finns mycket som kan ha blivit fel, det vet jag om. Men jag hoppas på det bästa! Oavsett resultat så lär jag få jobba hårt med att gömma provboken under stundande midsommarhelg, för ingen får minsann bläddra i ”Kär lek?” före någon annan. Så det så

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Provboken är här SNART!

  1. Johan Lindback skriver:

    Det där ordet ”horunge” är inte särskilt kul, nej. Värdelöst att en så pass viktig term kallas för något som man alltid drar sig för att säga, och som man alltid måste ”gardera” med att det är en redaktionell term. På engelska kallas det ”orphans and widows” istället. Att säga ”änka” eller ”föräldralös” borde väl inte vara så svårt, tycker man. Eller vad tror du?

  2. Annika skriver:

    Hur gick det? Fick du boken i lösblad eller hoplimmad?
    Johan: håller med om att ”horunge” inte är så kul benämning, men eftersom det är så vedertaget i branschen tvivlar jag på att det går att byta ut. Fast man vet aldrig: ingen pratar eller mäter längre i cicero.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s