”Montecore – en unik tiger”, Jonas Hassen Khemiri

Baksidestexten är gullig och omslaget är fint. Brevväxlingen i början är lite rolig och jag blir till en början lite engagerad. Sedan försvinner engagemanget, och jag undrar om det inte ska börja hända något snart. Den originella språket som har hyllats av många, de svengelska orden … jag kan inte riktigt uppskatta det. Det ger mig snarare känslan av att jag läser facklitteratur, vilket är konstigt eftersom det inte är formellt på något annat sätt. Språket är på något sätt för bra, om inte för sitt eget bästa så för mitt.

Jag kikade precis på några andra recensioner som säger, liksom jag, att boken är väldigt trögstartad men att SEN … Det är bara det att den här extremt tröga starten har tagit bort all lust att läsa vidare. Slutar på sidan 41.

(3/10)

 

Andra bokbloggare om ”Montecore – en unik tiger”:
Boksidan
Pocketblogg
Dagens bok 

Detta inlägg publicerades i 2011, Betyg 1-3, Bokrecension, Ej utläst, Norstedts. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Montecore – en unik tiger”, Jonas Hassen Khemiri

  1. Linda Mpili skriver:

    Neeeeeeeeej, det är en av de bästa böckerna jag läst ever!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s