Officiell releasedag!

Idag är den officiella releasedagen för ”Kär lek?”. Officiell och officiell … när jag registrerade på ett ställe (Bokrondellen) behövdes ett datum när boken finns tillgänglig, så jag tog idag för att böckerna helt säkert skulle hinna fram. 🙂

Dagarna går galet snabbt. Känns som att jag vaknar, packar två böcker och vips är klockan 23. Imorgon måste jag i alla fall schemalägga ett bad. Har planerat det i två dagar nu, men nu är det ju, precis som releasedagen, officiellt. Ni kan väl påminna mig?

(Eh. Blandade jag precis in mitt behov av dusch med min releasedag …?)

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Officiell releasedag!

 1. Ja, det gjorde du. =P

 2. anna e skriver:

  Grattis hjärtat! Är så stolt över dig att du vågade och tog steget att ge ut den själv och inte invänta andra förlags olika tyckande längre… Jag har påbörjat boken, men vill helst sträckläsa en bok, så jag måste se till att få den tiden. kramar

 3. Hanna Lans skriver:

  Jag fick mitt exemplar igår! Omslaget är jättefint, mycket trevligare papper och färgtryck än det jag fick genom dem jag valde. Vill gärna höra mer om vad du tyckte om Scandinavian Book a/g förresten. Jag har bara hunnit med några sidor (avbruten av alltför många barnskrik idag …) men gillar redan ditt sätt att skriva. Ett språk som jag misstänker starkt är ett särdrag hos dig då det varit konsekvent genom meningarna, inte bara lite här och där. Jag hoppas få tid att läsa hela i helgen, det ser jag fram emot!

 4. Emmas Bokhylla skriver:

  Min mamma mejlade och sade att det hade kommit ett paket till mig, sa jag antar att det maste vara din bok som ligger och vantar pa mig! Skall bli sa spannande!

 5. Pingback: Veckan som gått. « Massor av ord…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s