Befinner du dig i Varberg idag?

Idag signerar min fina vän Sofie Trinh Johansson sin debutroman ”Vatten och salt” hos Bokia i Varberg. Jag har jobbat med Sofie genom Skrivkoma, och kan därmed intyga att hon är väldigt duktig på att skriva! Hon är dessutom extremt produktiv; heltidsstudier, småbarn och extrajobb till trots. Så, gillar ni hennes skrivande (vilket ni såklart kommer att göra) lär ni ha mycket att se fram emot 🙂

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Befinner du dig i Varberg idag?

  1. Fia Filur skriver:

    Ska försöka ta mig dit. Är nyfiken på resultatet efter chainsaw massacre 🙂

  2. Jag befinner mig i Varberg! =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s