Över 80 döda

Över 80 döda. Jag har aldrig förstått mig på varken hat eller människor. Än mindre gör jag det nu. Men det är enkelt att bara se den ensamma människa som sägs vara orsaken, men om man ser sig omkring, på alla kärleksfulla människor, så är det så vackert mitt i all olycka. Alla tankar bär till Norge, alla tårar faller för Norge, alla ljus vill värma Norge. Alla hjärtan bankar för vårt grannland just idag. ♥

Detta inlägg publicerades i Musik, Privat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Över 80 döda

  1. Emmas Bokhylla skriver:

    Det kanns lite som om varlden har blivit galen, jag kan knappt forsta det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s