Intervju med Amelia, samt tatueringstidbokning

Idag har jag blivit intervjuad av tidningen Amelia. Det är alltid trevligt att prata med så trevliga människor och särskilt om saker som ligger en själv så nära hjärtat (nästan lite för nära, nästa så det blir lite jobbigt nära). Men visst, ibland önskar jag verkligen att jag kunde hinna tänka innan jag talar, men jag har ju levt med mig själv i ganska många år så jag är väl ganska van … 😉

Efter intervjun tog jag äntligen tag i en annan grej jag tänkt göra under flera månader: Jag bokade tatueringstid. Det är ju alltid så långa köer, men kanske det beror på sommartider eller att min tatuering helt enkelt går snabbt att göra och därför gick att planera in redan IMORGON!

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Intervju med Amelia, samt tatueringstidbokning

  1. Malin skriver:

    Två spännande saker. När kommer intervjun i Amelia och när får vi se din nya (första?) tagg? 🙂

  2. Duktiga tjejen skriver:

    Grattis till bokutgivning! Jag har just gett mig in i denna svåra värld och väntar svar från förlagen, hoppet är inte så stort men det finns! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s