Nu åker jag och campar!

Idag åker jag till Tjärö för helgen, ska delta i SSWC vilket många frågar vad riktigt det är. Eftersom jag inte varit där tidigare (tror det är tredje året det hålls) har jag lite svårt att veta vad som egentligen väntar, men Dagens Nyheter hade en bra och kortfattad artikel om vad det handlar om.

Det är mängder av ambitiösa, kreativa, teknikintresserade och företagsamma twittrare som åker, varav jag har följt en del i över ett år som det ska bli mycket trevligt att äntligen träffa. Men också många, många nya. Detta i kombination med tältning, föredragsliknande seminarier och fria kvällar. För mig låter det som den perfekta kombinationen av nytta och nöje. Det som är lite jobbigt är att packa inför det här vädret. Tältning i tre nätter kräver sin rätta packning om det väljer att regna hela tiden, men ja … vi får väl se hur det går. Jag har haft svårt att sova inatt och vaknade innan väckaren ringde imorse. Påminner om när jag var liten och förväntansfull inför någonting okänt.

I övrigt har jag nyligen blivit intervjuad till Norran angående ”Kär lek?”, och eventuellt kommer artikeln in idag. Jag tar inte med någon dator till ön utan får nöja mig med mobilen vars batteri … inte direkt håller flera dagar i rad. Men jag ska försöka uppdatera med lite korta inlägg då och då. Nu måste jag bege mig ut på stan en sväng och inhandla bland annat stövlar. Jag har bott i Malmö i fyra år och tänkt köpa stövlar ungefär lika länge. Den senaste veckan har jag letat efter ett par speciella (röda) stövlar men inte hittat, så nu blir det sista minuten-inhandling av ett par basic svarta. Samt vara förbi en sväng på systemet, eventuellt köpa en mössa samt strumpbyxor .

Böckerna är förresten försenade från tryckeriet (suck), så jag kan inte ta med  särskilt många till Sweden Social Web Camp, och de som redan beställt får vänta lite till.

Nu måste jag kliva upp och styra upp det här. Och säga till himlen utanför att sluta regna.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?, Privat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu åker jag och campar!

  1. Hej!

    Vill gärna recensera din debut på Bohusläningens Bokblogg om du har möjlighet att skicka recensionsexemplar. Maila isåfall till: dinbokblogg@gmail.com

    Mvh, Bokbloggen.

  2. Liselotte Engman skriver:

    Hej!
    Här är länken till artikeln och recensionen av din bok i Norran! Jätteroligt för dig! Grattis! Måste kännas helt underbart att bli utgiven! http://norran.se/noje/article1189654.ece

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s