Artikel i Norran

… och här är artikeln i Norran 🙂 Tycker det är så konstigt att läsa intervjuer, blir alltid ”har jag sagt så?”-reaktion om saker som jag faktiskt sagt precis så, om saker jag sagt lite annorlunda, och om saker som jag kanske sagt så men menat något annat. Samtidigt är det knappast någon annan som reagerar likadant, eftersom man själv tenderar att tänka mest på vad man sagt (i efterhand).

Men bra artikel, och intervjun var jättekul!

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Artikel i Norran

  1. Be alltid att få läsa artikeln innan den publiceras. Även om journalister är smarta vackra och alltigenom goda (jodå, sådana är vi) är de människor och kan missuppfatta eller höra/tolka fel. De flesta låter intervjupersonerna läsa, dock inte ändra annat vad och hur som helst så klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s