Ojämn bok

image

Tänk att en bok stundtals kan kännas så otroligt intelligent och träffande, för att i nästa stund helt sväva iväg i något flummigt som antagligen är hemmahörande långt bortom Vintergatan. Det är störigt, men också en aning fascinerande.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ojämn bok

  1. Annelie skriver:

    Tycker ibland att författares debutbok kan vara så. Ena sekunden är jag förtrollad och helt inne i vad som händer. Sedan kan det komma ett stycke där bubblan spräcks och jag tänker: vad tänkte hon eller han? Så får jag kämpa för att bli förtrollad igen. Sedan läser jag den andra boken av samma författare och har inte alls samma problem. Skumt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s